Прочитала першу з трьох викладених шпальт - про дослідження по родоводу Герасима Харитоненка - вражена... По перше тим, скільки за досить короткою розповіддю криється роботи та походів до архівів різних міст. По друге - віднайденим...Веніамін Цибка написав:2. Пробачте, що цей випуск не присвячений «банкетній темі», бо над нею ще працюємо....
в36 Ольга написав:Люди добрые, так Харитоненко - это ж наш старый знакомый из этой темы! Леша очень заинтересовался его имением.
А ведь приятно узнавать такие старые новости о человеке, о котором совсем недавно спрашивала у того самого дядька Гугла.
А у мене прив'язка від прочитаного до другої теми - про зАмки та замкових людей http://ukrgenealogy.com.ua/viewtopic.php?f=291&t=2352#p8497в36 Ольга написав:Люди добрые, так Харитоненко - это ж наш старый знакомый из этой темы! ...
Мені запам'яталось, що батько Герасима був слюсарем. То з огляду на тему "Старовіччина" попливли думки думати, а де ж він працював? Чи у якомусь зАмку, чи у маєтку, чи може у нього вдома була майстерня та він там свою справу робив, а готові вироби вивозив на ярмарки?cronoster написав:Слюсарі майстерно виготовляли не тільки замки. В музеях також можна оцінити флюгери (18-19 ст.), ваги (19-20 ст.), скрині-скарбинці, чавунне литво каминів.
в36 Ольга написав:Люди добрые, так Харитоненко - это ж наш старый знакомый ...
D_i_V_a написав:Дуже цікаве дослідження!
D_i_V_a написав:Мене, всі роки що доторкнулася до цієї справи, не покидає відчуття, що це все дуже схоже на детективне розслідування, та я(або ви) є Шерлок Холмсами, Еркюлями Пуаро, місс Марпл
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей