Стосовно ЦАМО, якщо потрібна порада, пишіть в приват.Falcon написав:Наскільки розумію, на всіх офіцерів РККА в ЦАМО Рф є особисті справи з автобіографіями і облікові картки з особистими данними. Але наскільки реально отримати з них інформацію не громадянам Рф? навіть з підтвердженним рідством?
Не на всіх моїх офіцерів віднійшлись облікові картки. З п'яти прізвищ на 2-х не було нічого, на 1 була дуже вичерпна інформація навіть з фото, ще на 1 достатньо інформації але не було фото, а по третьому один папірець на 7-8 рядків, це навіть анкетою назвати важко.Falcon написав: на всіх офіцерів РККА в ЦАМО Рф є особисті справи з автобіографіями і облікові картки з особистими данними...
15 тяжелой бомбардировочной бригады з якої формували 5с/б полк - в списку немає.5-й бомбардировочный авиационный полк
Сформирован к 08.05.38 г. в Кировограде (ХВО) как 5 тяжелый бомбардировочный авиаполк путем переформирования 15 тяжелой бомбардировочной бригады: 1 аэ - 58 тбаэ; 2 аэ - 57 тбаэ; 3 аэ - 59 тбаэ; 4 аэ - 60 тбаэ; 5 аэ - 16 иаэ. Для доукомплектования использовался личный состав расформированной 15 краснознаменной разведэскадрильи.
Весной 1939 г. реорганизован в 5 скоростной бомбардировочный полк пятиэскадрильного состава с перевооружением на СБ.
12.09.39 г. перебазирован в составе четырех эскадрилий в Умань для участия в польской кампании Красной армии. Вошел в состав 10 авиабригады. Боевые вылеты совершал только 17.09.39 г. для разрушения ж.д. узлов Тисмянница, Хролин и Городенка.
09.11.39 г. вернулся обратно в Кировоград.
Джерело
Думаю допоможе...Олена написав:...Можливо ще це допоможе.
"15-я тяжелобомбардировочная авиабригада (КВО/Кировоград/1933) с 1934 тбабр...
Вони дійсно принесли трохи нової інформації. Віднайшлось проживання родини і народження дітей. Але метричної книги того року в якому народився дід в архіві немає, то і дата його народження ще й досі невідома.D_i_V_a написав:...З цієї біографії видно, що на сьогодні не знаю двох важливих моментів - точної дати і місця його народження і не знайдений документ, що розповідає про загибель, саму катастрофу, як то воно там точно було.
Ну то йдемо далі - запити до архівів надіслані, сподіваюсь щось принесуть...
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]