Тоді була впевнена, що головною людиною в церкві від якої ВСЕ залежить є священик.D_i_V_a написав:...Ура!!! Залишаюсь ночувать щоби потрапити на службу...
Прочитала і пригадалася мені моя подорож до нашої церкви...D_i_V_a написав:Тоді була впевнена, що головною людиною в церкві від якої ВСЕ залежить є священик. ...D_i_V_a написав:...Ура!!! Залишаюсь ночувать щоби потрапити на службу...
Ви колись жили в селі? Ні? Тоді ви і уяви не маєте наскільки люди села є особистими, самі по собі, у кожного своя поважно-розважлива думка. Люди ці спокійні, зазвичай дуже розсудливі, не кидаються на новину... заїжджих агітаторів сприймають насторожоD_i_V_a написав:План був такий, що треба поїхать в село та послухать, що говорять про церкву? ...
Порівнюючи з 2013-м, сьогодні церква вже виглядає ось так...D_i_V_a написав:...Від дощу церква виглядала ще чорнішою... забор де-неде посипався та похилився... погост церкви порос не тільки високою травою, але і деревцями...
1-го вересня виповнилось 5 років з першого побачення з церквою... П'ятилітка... І час для розповіді про те несамовите бажання отримати свого священика і що з цього вийшло...D_i_V_a написав:На той час ситуація зі священиком виглядала плачевно - він приїжджав з Фастова на недільну службу.
Потім був період несамовитого бажання отримати свого постійного священика. Про цей період буде окрема розповідь...
Про цю подію мені розповідали багато, але все було на стадії пліток і чуток, без точних дат, тільки десятиліття називалось правильно, і взагалі було відчуття, що про ті часи ніколи не віднайдеться істина.D_i_V_a написав:ДАКО
Название фонда - ... совета по делам рус. прв. церкви при СМ СССР по Киев. обл. и г. Киеву
Ф.Р-4828, о.1, сп.185
18 сентября 1944 -17 августа 1960гг, с.Пивни Фастов. р-на
Дело о регистрации, деятельности и снятии с регистрации религиозной общины с.Пивни
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Nathalie, ukrgenealogy