Алеманія - так називають деяки народи Німеччину.Barcha написав:в Алеманді.
D_i_V_a написав:Алеманія - так називають деяки народи Німеччину.Barcha написав:в Алеманді.
Barcha, але у Вас мова іде про
"Kaiserreich Österreich. Ungarn
Königreich Galizien", тобто про Галіцію яка була у складі Автрійсько-Угорської імперії.
Balymba написав:The problem is that the Metrik of Roman Catholics in Tluste is only in the city itself, and it is necessary in the villages that were part of the parish.
Шановне панство! Хто займався австро-угорськими пошуками. Може хто знає як знайти запис про народження по місту/селу Тлусте(Tluste)?Barcha написав:Або я повинен шукати тоді?
Документи не знаходяться в церквах в Tluste?Balymba написав:The problem is that the Metrik of Roman Catholics in Tluste is only in the city itself, and it is necessary in the villages that were part of the parish.
D_i_V_a написав:Шановне панство! Хто займався австро-угорськими пошуками. Може хто знає як знайти запис про народження по місту/селу Тлусте(Tluste)?
D_i_V_a написав:Шановне панство! Хто займався австро-угорськими пошуками. Може хто знає як знайти запис про народження по місту/селу Тлусте(Tluste)?
Falcon написав:То кого треба знайти?
Я не слідкував за діалогом, але ось Михайлина з 1-го повідомлення:
Michalina Szczepanik 1895
Michalina Szczepanik 1895 (2)
Barcha написав:На свідоцтві про народження, що таке колонка "patrini"? Це свідки? Чи сім'я?
Повернутись до For people who don't speak ukrainian
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], nekrashevych