Рак, Рачук
- D_i_V_a
- Стать: Жінка
- Дякував (ла): 5797 разів
- Подякували: 3116 разів
- Контактна інформація:
Рак, Рачук
Київська губернія, Васильківський повіт, Золотоустівська церква с. Півні (до парафії належать - с. Півні, д. Дмитрівка, д. Волиця)
7 шлюб, 4 лютого 1851
Наречений - Деревни Дмитровки Безсрочно отпускной рядовой Алексей Данилов Рачук православный первым браком, 32 роки
Наречена - Девица Деревни Дмитровки Казенная Крестьянка Елисавета Стефанова Павленкова первым браком, 25 років
Свідки - Поженихе Деревни Дмитровки Однодворец Гавриил Александров Татаринский и Казен. Крестьянин Власий Стефанов Павленко, по невесте тойже Деревни Казенные Крестьяне Павел Власиев Рак и Ефимий Кириллов Пустовойт
Кто совершал таинство: Приходский священник Іосиф Якубовскій с діаконом Алексеем Кудрицким и дьячком Антонием Калиновским
ЦДІАК Ф.127, О.1012, Сп.2660
Прізвище нареченої Павленко
У метричних та сповідних представників цієї родини записували коли Рак коли Рачук, таким чином на кінець 19 ст вони вже й по документах були Рачуками
7 шлюб, 4 лютого 1851
Наречений - Деревни Дмитровки Безсрочно отпускной рядовой Алексей Данилов Рачук православный первым браком, 32 роки
Наречена - Девица Деревни Дмитровки Казенная Крестьянка Елисавета Стефанова Павленкова первым браком, 25 років
Свідки - Поженихе Деревни Дмитровки Однодворец Гавриил Александров Татаринский и Казен. Крестьянин Власий Стефанов Павленко, по невесте тойже Деревни Казенные Крестьяне Павел Власиев Рак и Ефимий Кириллов Пустовойт
Кто совершал таинство: Приходский священник Іосиф Якубовскій с діаконом Алексеем Кудрицким и дьячком Антонием Калиновским
Прізвище нареченої Павленко
У метричних та сповідних представників цієї родини записували коли Рак коли Рачук, таким чином на кінець 19 ст вони вже й по документах були Рачуками
Востаннє редагувалось 31 січня 2017, 19:31 користувачем D_i_V_a, всього редагувалось 2 разів.
Дідкі(о)вський, Тишкевич, Садовський, Лукашевич, Домарацький, Денбицький, Білінський, Стефанський, Дименський, Бе(а)рлинський,
Пустовіт, Павленко, Бургала, Борсук, Слабошевський
Онацький
г. Муром - Гостев, Зворыкин, Шелудяков, Пешков?
Онацький
- D_i_V_a
- Контактна інформація:
Re: Рак, Рачук
Ще одне весілля того ж року, для тих хто шукає на дівочі прізвища своїх прабабусь
Київська губернія, Васильківський повіт, Золотоустівська церква села Півні (до парафії належать - с. Півні, д. Дмитрівка, д. Волиця)
9 шлюб, 13 травня 1851
Наречений - Деревни Дмитровки Казенный Крестьянин Павел Власиев Рак православный первым браком , 25 років
Наречена - Девица деревни Дмитровки Казенная Крестьянка Евдокия Павлова Бабакова православная первым браком, 18 років
Свідки - По женихе села Пивень Крестьянин Герасим Семенов Ткачук и однодворец Иван Иванов Бернатович, по невесте деревни Дмитровки Казенные Крестьяне Евфимий Кириллов Пустовойт и Семен Никитин Рак
Прізвище нареченої Бабак
Київська губернія, Васильківський повіт, Золотоустівська церква села Півні (до парафії належать - с. Півні, д. Дмитрівка, д. Волиця)
9 шлюб, 13 травня 1851
Наречений - Деревни Дмитровки Казенный Крестьянин Павел Власиев Рак православный первым браком , 25 років
Наречена - Девица деревни Дмитровки Казенная Крестьянка Евдокия Павлова Бабакова православная первым браком, 18 років
Свідки - По женихе села Пивень Крестьянин Герасим Семенов Ткачук и однодворец Иван Иванов Бернатович, по невесте деревни Дмитровки Казенные Крестьяне Евфимий Кириллов Пустовойт и Семен Никитин Рак
Прізвище нареченої Бабак
Востаннє редагувалось 31 січня 2017, 19:32 користувачем D_i_V_a, всього редагувалось 1 раз.
Дідкі(о)вський, Тишкевич, Садовський, Лукашевич, Домарацький, Денбицький, Білінський, Стефанський, Дименський, Бе(а)рлинський,
Онацький
Онацький
- surnameindex
- Дякував (ла): 194 рази
- Подякували: 269 разів
- Контактна інформація:
Удачи в поисках!
Surname Index
http://surnameindex.info/news/
http://surnameindex.info/info/
http://surnameindex.info/mil/
Surname Index
http://surnameindex.info/news/
http://surnameindex.info/info/
http://surnameindex.info/mil/
- D_i_V_a
- Контактна інформація:
1911 рік , ЦДІАК Ф.127, О.1079, Сп.547 : "... Деревни Дмитровки крестьянка Акилина Иванова Рачук, православного вероисповедания, первым браком, 27" - прізвище по чоловіку Вишневський
Востаннє редагувалось 02 лютого 2017, 13:00 користувачем D_i_V_a, всього редагувалось 1 раз.
Онацький
Онацький
- D_i_V_a
- Контактна інформація:
Київська губернія, Васильківський повіт, Золотоустівська церква с. Півні (до парафії належать - с. Півні, д. Дмитрівка, д. Волиця)
4 шлюб, 24 січня 1918
Наречений - Деревни Дмитровки Крестьянин Антоний Кириллович Рачук православного вероисповедания первым браком, 18
Наречена - Села Пивень Крестьянка Анна Трофимова Скузова православного вероисповедания первым браком, 23
Свідки - Поженихе Деревни Дмитровки Крестьяне: Андрей Афанасиев Даценко и Петр Терентиевич Козловский, по невесте: крестьяне села Пивень Леонтий Фомович Скузин и Дмитрий Даниилович Скузин
ЦДІАК Ф.127, О.1079, Сп.606
Цікава тансформація прізвища Скуз у свідків по нареченій. Зазвичай раніше представників цієї родини записували Скуз або Скузик. Наш псаломщик Пашковський облагородив прізвище до Скузин
4 шлюб, 24 січня 1918
Наречений - Деревни Дмитровки Крестьянин Антоний Кириллович Рачук православного вероисповедания первым браком, 18
Наречена - Села Пивень Крестьянка Анна Трофимова Скузова православного вероисповедания первым браком, 23
Свідки - Поженихе Деревни Дмитровки Крестьяне: Андрей Афанасиев Даценко и Петр Терентиевич Козловский, по невесте: крестьяне села Пивень Леонтий Фомович Скузин и Дмитрий Даниилович Скузин
ЦДІАК Ф.127, О.1079, Сп.606
Цікава тансформація прізвища Скуз у свідків по нареченій. Зазвичай раніше представників цієї родини записували Скуз або Скузик. Наш псаломщик Пашковський облагородив прізвище до Скузин

Онацький
Онацький
- SNIGURIVNA
- Дякував (ла): 396 разів
- Подякували: 616 разів
Пані D_i_V_a, у нас з Вами часто однакові прізвища зустрічаються.
Напишу, раптом комусь стане у пригоді, що родини з прізвищами Рак і Рачина мешкали і у Черкаському повіті Київської губернії.
Напишу, раптом комусь стане у пригоді, що родини з прізвищами Рак і Рачина мешкали і у Черкаському повіті Київської губернії.
"В кінці наших пошуків ми знову будемо стояти там, звідки почали, і знову побачимо це місце вперше." Х. Банцхаф
Цього року виповнюється 30 років від дня, коли я намалювала перше дерево свого роду.
Тут мій Орловець
Тут Мій щоденник
Цього року виповнюється 30 років від дня, коли я намалювала перше дерево свого роду.
Тут мій Орловець
Тут Мій щоденник
- D_i_V_a
- Контактна інформація:
Є якісь мабуть регіональні відмінності, бо у нас я ще ніколи не бачила форми прізвища Рачина. Десь у 1880 роках зустрічалась форма РаківSNIGURIVNA писав:...що родини з прізвищами Рак і Рачина...
Онацький
Онацький
- SNIGURIVNA
- Дякував (ла): 396 разів
- Подякували: 616 разів
Рачина, Рачиненко записані у ревізії 1811 року: родина з 9 осіб чоловічої статі (осіб жіночої статі не переписували).D_i_V_a писав: Є якісь мабуть регіональні відмінності, бо у нас я ще ніколи не бачила форми прізвища Рачина.
І на початку ХХст. жили у селі люди з таким прізвищем.
Один з них активно займався громадською роботою, то, думаю, про нього можна не тільки у метриках відомості шукати. На початку 1930-х він виїхав з села. Не знаю, куди саме, але тоді їхали зазвичай на Донбас.
Якщо знайдуться нащадки цього чоловіка, я б радо з ними поспілкувалася.
А родина на прізвище Рак - рідня через шлюб.
"В кінці наших пошуків ми знову будемо стояти там, звідки почали, і знову побачимо це місце вперше." Х. Банцхаф
Тут мій Орловець
Тут Мій щоденник
Тут мій Орловець
Тут Мій щоденник
- D_i_V_a
- Контактна інформація:
8 шлюб, 2 лютого 1905
Наречений - Деревни Дмитровки крестьянинъ Феодоръ Романовъ Ракъ, православного вероисповедания, первым браком, 28
Наречена - Деревни Волици крестьянка Агрепина Мартинова Кравченкова, православного вероисповедания, первым браком, 24
Свідки - По жениху: д.Дмитровки крестьяне Евдокимъ Василиевъ Пустовойтъ и Никаноръ Григоріевъ Пустовойтъ; По невесте: д.Дмитровки крестьянине Їоаннъ Василіевъ Пустовотъ и Григорій Павловъ Заремба
ЦДІАК Ф.127, О.1078, Сп.1389
8 шлюб, 2 лютого 1905
Наречений - Деревни Дмитровки крестьянинъ Феодоръ Романовъ Ракъ, православного вероисповедания, первым браком, 28
Наречена - Деревни Волици крестьянка Агрепина Мартинова Кравченкова, православного вероисповедания, первым браком, 24
Свідки - По жениху: д.Дмитровки крестьяне Евдокимъ Василиевъ Пустовойтъ и Никаноръ Григоріевъ Пустовойтъ; По невесте: д.Дмитровки крестьянине Їоаннъ Василіевъ Пустовотъ и Григорій Павловъ Заремба
ЦДІАК Ф.127, О.1078, Сп.1389
Онацький
Онацький
-
ОнлайнDVK_Dmitriy
- Супермодератор
- Стать: Чоловік
- Дякував (ла): 736 разів
- Подякували: 2893 рази
Рак Галина Афанасьевна, с. Снегуровка

Кременецкие, Лазаренко, Бабенко, Чаплины, Абакумовы, Орловы, Белоконь, Тхор, Богомоловы, Шараевские, Бартковские.
Интересуюсь родом Кременецких от Аслана-Мурзы-Челебея.
Генеалогические исследования. Поиск в архивах Киева. Составление родословной.
Интересуюсь родом Кременецких от Аслана-Мурзы-Челебея.
Генеалогические исследования. Поиск в архивах Киева. Составление родословной.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 1 гість