Є, називається ОСТАННІ НОВИНИ ФОРУМУ http://ukrgenealogy.com.ua/viewtopic.php?f=4&t=4DVK_Dmitriy написав:Не нашёл на форуме раздел "Новости".
Он есть?
Сивий написав:Після 2 днів роботи у мене декілька питань:
1.У мене не зберігається пароль,потрібно кожен раз його заводити.
2.Які розширення піддержуються,пробував PDF і Wordовські не проходять,тобто книгу в цих формата не виставиш,що погано.![]()
3.Не зовсім зрозуміло,де шукати закладки,на головному екрані такого терміну немає.
4.Після "Зберегти чернетку",де її шукати потім.????
Я завжди рада запитаннямVic-tor написав:Прошу вибачення, за мою гіперактивність, але уважно прочитав усі сторінки відповіді на п2 про фолрмати ( розширення) не знайшов. Що можна, що не можна? конкретно,Ворд, сьогодні в мене не завантажився?
Тоді напишіть в приват і опишіть проблему. Краще буде прислать скріншот, нехай хлопці подивляться.Vic-tor написав:Дякую, працюю саме з хромом.
Як то сьогодні кажуть, за нами немає олігархів, а рекламою пробуємо покрити витрати на утримання сайту.Сивий написав:Останнім часом на форумі засилля реклами.Настільки я розумію,Ви дозволяєте,щоб реклами було багато,за що одержуєте гроші,чи може Ваш програмний продукт недосконалий і сторонні програми встановлюють свою рекламу.З цим потрібно щось робити
Передам. Не думаю що буде швидко, але може до кінця місяця справляться.Сивий написав:Я не проти реклами,я за те щоб на форумі її було меньше.
Повернутись до ЗАПИТАННЯ ФОРУМЧАН З ТЕХНІЧНИХ ПИТАНЬ
Зареєстровані учасники: Aushanbibi, АннА, Balymba, Bing [Bot], D_i_V_a, Google [Bot], Google Adsense [Bot], ukrgenealogy