1. Зберігання паролів здійснюється Вашим прикладним програмним забезпеченням, а не нашим форумом. Перевірте, будь-ласка, в налаштуваннях свого браузера опцію зберігання паролів. Якщо вона вимкнена - увімкніть, якщо увімкнена, та все одно не працює - ймовірно, якісь неполадки з браузером, перевстановіть його. А взагалі, рекомендую встановити розширення яке має назву LAST PASS і ваші паролі завжди зберігатимуться автоматично і будуть під контролем.Сивий написав:Після 2 днів роботи у мене декілька питань:
1.У мене не зберігається пароль,потрібно кожен раз його заводити.
2.Які розширення піддержуються,пробував PDF і Wordовські не проходять,тобто книгу в цих формата не виставиш,що погано.![]()
1. Так, не вміщається, бо мабуть є обмеження у кількості знаків. Робіть скорочення-18.06.16 Збільшено кількість символів для заголовку теми з 60 до 84Сивий написав:Ще одно питання,коли відкриваешь тему по населеним пунктам не завжди вміщаеться назва,наприклад-с.Олексіївка,Добровеличківський р-н,Кіровоградська обл,Україна,не вміщается Україна до кінця,ще питання,якщо правиш назву теми,старі повідомлення залишаються зі старою темою,а повинні змінюватися.
Доречно, створюйте.Aushanbibi написав:Можливо треба розширити межу зниклих населених пунктів? Пропоную зробити або загальну тему для України, або теми "Північ, Пд., Зх.,Сх.", або по губерніям( областям) ну я думаю задумка зрозуміла. Бо є що написать по Київській області, але немає де. А чи доречно створювати нову тему - незнаю
onic_m написав:Если долго не буду заходить сюда, то можно кликнуть на onic_m@i.ua и я подключусь.al_mol написав: И Вы сами не пропадайте на долго...форум обновляется и информация которая Вам полезна может появиться в любой момент
Зареєстровані учасники: al_mol, АннА, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], kbg_dnepr, snl53