viktoriyaogievskaya написав:У християнстві мені не дуже подобається роль жінки
А у якій з традиційних релігій вона видається Вам прекрасною?

viktoriyaogievskaya написав:У християнстві мені не дуже подобається роль жінки
гість о.Сергій надав ще статистичні дані по кількості парафій Українських православних церковD_i_V_a написав:...У передачі "Історичні фрески" від 16.10.2017 Гість - військовий капелан отець Сергій Ткачук...
...Очевидно, найуніверсальнішою релігією свого часу було язичництво, яке у давнину осяяло всі племена і раси, давши людям як відчуття розумності й незнищенності природи, так і відчуття своїх власних незнищенності й безсмертя. Переселення душ. Теорія "метемпсихозу" в грецькій філософії, цю теорію розвинув Піфагор у VI столітті до нашої ери. Душа за постулатами язичництва - безсмертна - і в Україні, і в Африці, і на островах Полінезії, хіба що переселяється чи в джерело, чи в дерево, чи в пташку, і в різному бутті безсмертна людська душа прибирає хіба що різних форм. Залишаючись сама собою — вічною мученицею і вічною блукальницею. І чи були місіонери, які б несли колись ідеї язичництва по землі? Язичництво для людства було таке ж природне, як сама природа, язичництво не вичленювало людину з середовища, а єднало, гармоніюючи їхні взаємовідносини, ототожнювало людину з природою, а не творило з них антиподів чи ворогів.
SNIGURIVNA написав:viktoriyaogievskaya написав:У християнстві мені не дуже подобається роль жінки
А у якій з традиційних релігій вона видається Вам прекрасною?
viktoriyaogievskaya написав:
Ще не знайшла тож не дуже заглиблююсь у релігію.
Лише трохи підтримую традиції, діти хрещені, паски освячено..
А віра це стан душі
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]