Айрин написав:Мій дідусь, який був родом з Решетилівського району, хутір Сені, казав, що предки наші були переселенцями з Хорватії, а саме з м. Сень. Хочу знайти тому підтверження. Може хтось допоможе мені. Для початку здала аналіз ДНК, дійсно є відсоток - Греція, Балкани, потім Польша та Західна Україна.
Айрин написав:в том-то и дело, что информации практически нет.
Айрин написав:Мій дідусь, який був родом з Решетилівського району, хутір Сені, казав, що предки наші були переселенцями з Хорватії, а саме з м. Сень. Хочу знайти тому підтверження. Може хтось допоможе мені. Для початку здала аналіз ДНК, дійсно є відсоток - Греція, Балкани, потім Польша та Західна Україна.
cronoster написав:Відштовхуючись від легенди, гадаю слід зосередитися на періоді створення Словяносербії. Якщо і десь були Балканці (серби, хорвати та волохи), то власне тут. Частина полтавського полку ( Келебердинська сотня) була передана сербам.
Зареєстровані учасники: alex1952, Bing [Bot], Falcon, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kbg_dnepr, nekrashevych, rodovor1107, Skorpion, ukrgenealogy