А для початку розпитати аборигенів?ГіП написав:От є 5 прізвиськ моїх предків:Кривохата, Крутяк, Макогон, Недоруб, Рахуба і хто з них Єщенко, Поперека, Сенько, Сердюк, Фесенко
SNIGURIVNA написав:А для початку розпитати аборигенів?ГіП написав:От є 5 прізвиськ моїх предків:Кривохата, Крутяк, Макогон, Недоруб, Рахуба і хто з них Єщенко, Поперека, Сенько, Сердюк, Фесенко
По своїх селах маю кілька прикладів, коли у ревізії 1850 писали такий-то і він же такий-то. Але скоріше йшлося про два прізвища.ГіП написав:в ревізії 1859 по сусідньому селу записували і прізвище і по-вуличному, а у нас нажаль ні
Начеб то вже говорилось, що головна і правильна форма є СКУЗ.Яків написав:Чи не знають шановні знавці походження прізвища Скузик?
Перші писемні згадки прізвища, ті що віднайшлися, датуються початком 18 ст. у с. Півні (Златоустівська церква) Васильківського повіту Київської губернії. Пізніше стало Скуз.
Буду вдячний за будь-яку інформацію.
Яків написав:Чи не знають шановні знавці походження прізвища Скузик?
Перші писемні згадки прізвища, ті що віднайшлися, датуються початком 18 ст. у с. Півні (Златоустівська церква) Васильківського повіту Київської губернії. Пізніше стало Скуз.
Буду вдячний за будь-яку інформацію.
SNIGURIVNA написав: Сотніченко. Я так думаю, що треба було бути якимось нащадком місцевого козацького сотника, щоб таке отримати.
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], nekrashevych