Пропозиції

Технічні питання - пропозиції по роботі форуму, зміни, важливі повідомлення
Аватар користувача
kbg_dnepr
Повідомлень: 7459
З нами з: 14 січня 2021, 15:44
Стать: Жінка
Звідки: Дніпро
Дякував (ла): 5284 рази
Подякували: 945 разів

Re: Пропозиції

Повідомлення kbg_dnepr »

Взагалі прибрати форум про СРСР? і 72 років не було, досліджувати їх не треба?
Це мені нагадує анекдот про французьку принцесу, яка була видана заміж до Іспанії, і під час подорожі до нової батьківщини в якомусь місті їй подарували (тобто хотіли подарувати) шовкові панчохи. Супроводжуючий її іспанський посол відхилив подарунок зі словами "У іспанської королеви немає ніг". Бідна дівчина всю дорогу плакала, бо боялася, що їй відріжуть ноги.

Якщо ж йдеться про те, щоб замінити картинку, ну можна її зробити чорно-білою, можна написати СРСР на тлі колючого дроту або ще щось креативне придумати.

Як на мене, то тим, хто воює з картинками, варто взяти зброю та йти на фронт, а не намагатися знищити тут всіляку згадку про СРСР.
Катерина
Глушак (Брянськ.) Ковальов Федосенко mt H5a (Могилевськ.)
Оглотков I2a2b (Горбат. п. НГГ) Алькін Душин Жарков Кульдішов mt U5a1 Баландін (Симб. губ.)
Клишкін R1a1a Власенко Сакунов Кучерявенко (Глухів)
Кириченко Бондаренко Білоус Страшний mt T2a1 (Новомоск. Дніпроп.)
#генеалогия #генеалогія #пошукпредків #поискпредков #ahnenforschung #ukrainianancestry #родовід #родословная
Аватар користувача
АннА
Супермодератор
Повідомлень: 8878
З нами з: 15 лютого 2016, 15:51
Стать: Жінка
Дякував (ла): 3563 рази
Подякували: 2154 рази

Re: Пропозиції

Повідомлення АннА »

kbg_dnepr писав: 25 червня 2022, 21:40 Взагалі прибрати форум про СРСР? і 72 років не було, досліджувати їх не треба?
Вибачаюсь, не так висловилась, прибрати з очей.
Може підрозділ підняти до "Географічний розділ - Географічне межування"?
І у назвах підфорумів, що вже там є, убрати "Територіальний поділ" і залишити тільки назви імперій? До речі, до них також можна приробити їх герби, тоді все, навіть візуально, буде виглядати логічно?
Ази генеалогії ПОЧАТОК. Із повагою, Ганна
Онлайн
Аватар користувача
drapieznik
Повідомлень: 444
З нами з: 26 червня 2020, 05:00
Стать: Чоловік
Звідки: Львів
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 469 разів

Re: Пропозиції

Повідомлення drapieznik »

СРСР - в історичному вимірі це вже просто певна епоха, - росіяни за 1000 років існування своєї державності під правлінням різноманітних психопатів, звичайнісіньких бандитів й навіть одної благородної (...) німецької повії, мали різні періоди історії: виплодок Юрія Долгорукого прославився грабунками й вбивствами мешканців "матєрі городов рускіх" - його перевершив тільки славний (курвий) син монгольского народу, потім в них були князьки та царі які більше наплодили брехні та міфи про свої перемоги, аніж це було в реальності - й не про тільки битву на Куликовому полі - у подальшому героїчний міфологізм творчо визрівав знову й знову (чого варті численні літописи, які збереглися до нашого часу - практично більшість (це ше я доволі легко виразився..) з них - фальшивки..), -так було зі знаменитою "перемогою" над кайзерівськими військами яка започаткувала якесь 23 лютого, так було й з панфіловцями ,й так продовжується й під час поточної війни.. Росіяни, завдяки своїм природнім лінощам стосовно обрання розумних правителів - замість яскраво й зовнішньо виражених вар'ятів, - створили цілу культуру симбіозу негативу й позитиву в одному цілому - в них стоять пам'ятники своїм правителям ,- деякі з них вбили власних громадян більше аніж зовнішніх ворогів - чого вартий постамент Івану Грозному, а труп Лєніна навпроти кремлівських церков - Гундяєв порівняно з цим кричущим плєвком на тисячі убитих ленінським режимом священників та зруйнованих церков - це святе янголятко феесбешного православ'я.. - Й це в перемішку з пам'ятниками графу Толстому, Салтикову-Щедріну та багатьом іншим (але все ж.. нечисленним..) позитивним представникам російського народу - унікальний симбіоз, в якому виродків, гвалтівників, убивць, повій та чорт знає ше кого - вкупу поєднали зі світочами, витворивши цілий вінігрет якогось ідіотського фальшивого "русскава міра".. - Тому нічого дивного, шо вони сьогодні використовують чимало штучної та безглуздої риторики совка, - вони й не гребують риторикою царських шовіністів ,яких той совок свого часу розстрілював з неймовірною запеклістю, а обстріли Києва (за підрив Хрещатика в 1941 - забули?..) чи Чернігова - колисок державності Київської Руси - це просто черговий вияв братерської любові "послідовників" рюриковичів.. Стає реально шкода, шо Новгородська республіка, яка століттями опиралася всім князькам із цього "прославленого" роду скандинавів - програла.. - Думаю це була перша страхітлива поразка російського народу, як окремого етносу, на шляху до цивілізації, гуманізму та демократії - поразка в довгій черзі наступних поразок на цьому шляху..
Тому, під впливом емоцій від чергової спроби кремлівських шовіністів знищити власників вкраденого культурного доробку, можна звісно зліквідувати рубрики Російської імперії ,Московії - а чого зупинятися на цьому - давай рубанем й по імперії рюриковичів - по Київській Руси, залишимо тільки розділи по Трипіллю (жартую..), Козаччині, добі Центральної ради й тд. - А можна ше й в приступі огиди від завойовників відмовитися від їх зброї - автоматів Калашнікова, танків класу Т-хх, ЗРК типів С-хх й тд, можна зруйнувати греблі, електростанції, заводи - давай розправимся зі всім совком.. - Чекай чекай, - так росіяни ж сьогодні фактично вже це роблять - мало не шодня й з методичністю, якій би Гітлєр би тільки позаздрив... - від чого ше можна відмовитися? - ага ,звісно - від кирилиці ,від православ'я.. А шо залишиться? Якшо людина ,яку скажімо, обкрадали все її життя, зречеться своїх речей, своїх креативних здобутків, (в тому числі спільних), свого минулого - ким вона стане? - Людиноподібною істотою - без імені, житла й майбутнього - такі найлегше розчиняються в натовпі народів сусідів...
Індія колись була частиною імперії, в якій сонце ніколи не заходило, а британці жорстоко розправлялися з бунтами та повстаннями.. Але все ж, індуси не відмовилися повністю від імперського минулого, не повикреслювали "юніон джек" з книжок, не запхали історію свого принизливого (житниця імперії..) перебування в складі імперії, - десь в глибину розділів на історичних та інших сайтах.. - З історією треба не воювати, а об'єктивно сприймаючи, не забувати її уроки.. Навіть якшо якийсь агресор в черговий раз вирішив пройти навчання по тематиці національно-визвольного руху..
Аватар користувача
ukrgenealogy
Адміністратор
Повідомлень: 1566
З нами з: 12 лютого 2016, 23:05
Звідки: Україна
Дякував (ла): 235 разів
Подякували: 249 разів
Контактна інформація:

Re: Пропозиції

Повідомлення ukrgenealogy »

Підфорум СРСР з розділу "Суспільні стани минулого" перенесено до відповідного його тематиці "Географічне межування" viewforum.php?f=50
Технічна підтримка з питань реєстрації, зміни імені користувача або інших питань, стосовно вашого облікового запису, здійснюється через ukrgenealogy@ukr.net
Аватар користувача
Stranger
Повідомлень: 378
З нами з: 06 вересня 2020, 15:50
Стать: Чоловік
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 193 рази
Контактна інформація:

Re: Пропозиції

Повідомлення Stranger »

У зв'язку з поверненням населеному пункту історичної назви, прохання змінити назву теми НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ (Звягель), місто, Житомирська обл, Україна на ЗВЯГЕЛЬ (Новоград-Волинський), місто, Житомирська обл, Україна і перенести її у відповідний розділ.
Аватар користувача
Borysenko
Повідомлень: 164
З нами з: 08 червня 2023, 05:52
Стать: Чоловік
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 69 разів

Re: Пропозиції

Повідомлення Borysenko »

Список форумів=Суспільні стани минулого=Козацтво=Козацькі полки=Переяславський полк=Яготинська сотня і т.д.

Пропоную створити розподіл козацьких полків на сотні. Дякую
Аватар користувача
АннА
Супермодератор
Повідомлень: 8878
З нами з: 15 лютого 2016, 15:51
Стать: Жінка
Дякував (ла): 3563 рази
Подякували: 2154 рази

Re: Пропозиції

Повідомлення АннА »

Borysenko писав: 12 листопада 2023, 20:41 Список форумів=Суспільні стани минулого=Козацтво=Козацькі полки=Переяславський полк=Яготинська сотня і т.д.

Пропоную створити розподіл козацьких полків на сотні. Дякую
Підфорум "Переяславський полк" створили. Його видно з головної. Зараз безпосередньо в ньому ніякої теми створити не можна.
Є 2 варіанти: або вже десь створену тему (дати на неї посилання) перенести до цього нового підфорума і тоді вона запрацює, можна буде створювати нові теми; або десь створити нову тему (для переносу) і тут дати на неї посилання.

Якщо ж потрібний ще глибший підфорум "Яготинська сотня" або ще сотні, то напишіть тут про це, і також дайте посилання на теми які в ці підфоруми треба перенести, щоби вони запрацювали.
Ази генеалогії ПОЧАТОК. Із повагою, Ганна
Аватар користувача
АннА
Супермодератор
Повідомлень: 8878
З нами з: 15 лютого 2016, 15:51
Стать: Жінка
Дякував (ла): 3563 рази
Подякували: 2154 рази

Re: Пропозиції

Повідомлення АннА »

Тему "Переяславський полк" перенесли в його вчора створений підфорум.

Підфорум - це коли в ньому можна створювати ще додаткові теми.
Ми весь час йдемо за принципом - створювати підфоруми, коли на одне питання є вже 2 теми.
Ми не поспішаємо створювати нові підфоруми вглибину, тому що чим глибше, тив важче знайти. Як ось недавно кимось було сказано - закопали.
Тому створюєм підфоруми у глибину тільки за великої потреби і на прохання.

З вище сказаного знову постає питання, чи потрібно створювати окремий підфорум Яготинська (або інша) сотня, якщо по цьому питанню ще немає теми?
Дякую
Ази генеалогії ПОЧАТОК. Із повагою, Ганна
Аватар користувача
Borysenko
Повідомлень: 164
З нами з: 08 червня 2023, 05:52
Стать: Чоловік
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 69 разів

Re: Пропозиції

Повідомлення Borysenko »

АннА писав: 13 листопада 2023, 11:08 Тему "Переяславський полк" перенесли в його вчора створений підфорум.
Думаю теми буде достатньо
Відповісти

Повернутись до “РОБОТА ФОРУМУ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей